Winkelcentra

Is uw winkelcentrum wel hondvriendelijk?

Met je hond winkelen,

Veel baasjes die graag even willen winkelen in de stad of het winkelcentrum, vragen zich af wat ze dan met hun hond moeten doen. Wat nu als ze de hond gewoon kunnen meenemen? Omdat ze weten dat hun huisdier een veilig, comfortabel en hygiënisch onderkomen heeft, midden in het winkelgebied? En dat zonder andere mensen tot last te zijn?

 Met de iBench kan het! De iBench is een slimme en veilige verblijfplaats voor de hond. Met een ingebouwde vloerverwarming en airco staat de iBench garant voor een aangenaam verblijf van de trouwe viervoeter. De UVC-desinfectie maakt de iBench bovendien ook nog hygiënisch. Na ieder gebruik wordt de bench automatisch gedesinfecteerd. Veilig is-ie ook, want hij is uitgerust met een sterk magneetslot met een trekkracht van 350 kg, zodat vreemden de hond niet kunnen meenemen en de hond niet kan ontsnappen. 

 Als huurder hoef je dan niet meer bang te zijn dat een hondenbezitter zijn huisdier onbeheerd achterlaat. Het voorkomt nare situaties zoals bijtincidenten en zenuwachtige honden die hun behoefte doen in het winkelgebied. Het voorkomt ook dat mensen met angst voor honden je locatie mijden. En hondenbezitters? Die kunnen nu op hun gemak iets kopen, wat de omzet van de huurders ten goede komt.

 De iBench is het hypermoderne hondenhok waar iedereen het over heeft! Van RTL Nieuws tot Radio 2! Het is een opvallende verschijning en zorgt voor een diervriendelijker imago. Zo laat je zien dat je geeft om de bezoekers met en zonder hond. Een hond die is vastgebonden aan een paaltje heeft er niet alleen zelf last van, maar ook de andere bezoekers kunnen hier last van hebben.

Voordelen voor u als ondernemer

  • Volledig zorgen- en onderhoudsvrij
  • Locatie blijft schoon
  • Minder overlast van honden
  • Kosten kunnen gedeeld worden.
  • Door Custom branding/bestickering volgens overlegd ontwerp, is iBench een goed marketinginstrument.

 

iBench home

Voordelen voor uw klanten

  • De hond kan niet door vreemden meegenomen worden

  • Winkelen en wandelen kunnen gecombineerd worden

  • Eenvoudig in gebruik via de iBench-app of -keycards

  • De hond blijft rustig in de iBench

+31 85 006 46 06

Maandag t/m vrijdag

info@ibench.nl

Reactie binnen 24 uur