Supermarkt

Ook wel eens last van vastgebonden honden voor de ingang van uw winkel?

Een klant die snel een boodschap wil doen tijdens het uitlaten van de hond bindt zijn huisdier vast aan een paal, fietsenrek of boom bij de supermarkt. Terwijl zijn baasje binnen winkelt, is de hond buiten onrustig. Hij kan gaan blaffen, valt misschien wel klanten lastig, of nog erger: hij bijt een klant. Mensen die bang zijn voor honden, mijden hierdoor mogelijk uw winkel. Met de iBench is dit allemaal verleden tijd. Terwijl zijn of haar baasje een boodschap doet, wacht de hond in de iBench.

De iBench is een slimme en veilige verblijfplaats voor de hond. Met een ingebouwde vloerverwarming en airco staat de iBench garant voor een aangenaam verblijf van de trouwe viervoeter. Geen honden meer aan paaltjes of in te warme auto’s op uw parkeerplaats. De UVC-desinfectie maakt de iBench bovendien ook nog hygiënisch. Na ieder gebruik wordt de bench hiermee automatisch gedesinfecteerd. Veilig is-ie ook, want hij is uitgerust met een sterk magneetslot met een trekkracht van 350 kg zodat vreemden de hond niet mee kunnen nemen, en de hond niet kan ontsnappen.

 De iBench is het hypermodern hondenhok waar iedereen het over heeft, van RTL Nieuws tot Radio 2! Het is een opvallende verschijning die de aandacht trekt en zorgt voor een diervriendelijker imago.

Voordelen voor u als ondernemer

  • Volledig zorgen- en onderhoudsvrij 
  • Locatie blijft schoon 
  • Minder overlast van honden
  • Extra service voor uw klanten
  • Door Custom branding/bestickering volgens overlegd ontwerp,  is iBench een goed marketinginstrument.
iBench home

Voordelen voor uw klanten

  • De hond kan niet door vreemden meegenomen worden
  • Eenvoudig in gebruik via de iBench-app of – keycards
  • Winkelen en wandelen kunnen gecombineerd worden
  • De hond blijft rustig in de iBench

Een fan erbij!

” Als filiaalmanager van Jumbo Biarritzplein Eindhoven had ik in het begin twijfels. Zit de klant hier op te wachten? Daarnaast was het voor mij een heel nieuw onbekend concept. Door de extra promotie komt het langzaam op gang en zien klanten de voordelen ervan in. Voor ons is het een stukje service naar de klant dat jumbo ook voor de honden de juiste aandacht wil geven. Dit is voor ons erg belangrijk want is de klant tevreden dan komen zij terug en hebben we er weer een fan bij.
Het contact is goed verlopen. Wel zou ik nog meer willen promoten richting klant en medewerkers. Het aanbevelen van de iBench is voor iedere ondernemer aan te raden daar het een stukje service biedt naar de klant en medewerkers. Wij hebben een vaste klant die altijd de boodschappen laat bezorgen daar zij de hond niet alleen thuis kan laten. Nu komt ze elke week trouw met haar hond en verblijft de hond even in de iBench tot ze terug is van het halen van haar boodschappen. ”

+31 85 006 46 06

Maandag t/m vrijdag

info@ibench.nl

Reactie binnen 24 uur