FAQ locatiehouder

Wat zijn de voordelen van een iBench op mijn locatie?
  • Een iBench geeft de klant een reden om naar jouw locatie te komen en niet naar de locatie van de concurrent.
    Klanten of bezoekers die bang zijn voor honden mijden je locatie niet meer.
  • Je hebt geen blaffende of huilende honden voor de deur. Bovendien zijn honden die in de iBench verblijven stil. Ook andere overlast, zoals bijtende honden, voorkom je met de iBench.
  • Geen rommel of viezigheid door honden rond je locatie. Bovendien doet een (gezonde) hond zijn behoefte niet in de iBench.
  • Een hondeigenaar kan zijn hond op een diervriendelijke en veilige manier achterlaten zonder zich terug te hoeven haasten. Bovendien geeft het de hondeigenaar gemoedsrust.
  • De iBench is een eyecatcher die de nieuwsgierigheid prikkelt.
  • De iBench houdt de hondeigenaar zorgenvrij.
  • De servicedienst van iBench zorgt voor een snelle reparatie van eventuele defecten (binnen 48 uur). Een telefoontje of e-mailtje volstaat.
  • De iBench zorgt voor een diervriendelijke uitstraling, goed voor het imago van je bedrijf.
Kan ik de iBench gebruiken voor marketing?
De iBench is uitstekend geschikt voor marketingdoeleinden. Zo kun je het exterieur voorzien van je eigen logo, maar het is ook mogelijk reclame van één van je producten op de iBench aan te brengen. En wat te denken van social media? Je kunt de iBench op je eigen social media-kanalen gebruiken als een prikkelende eyecatcher voor je bedrijf.
Moet de iBench schoongemaakt worden na gebruik?
Nee. De iBench schoonhouden is slechts een kwestie van het reinigen van achtergebleven hondenhaar enzovoorts, want een (gezonde) hond doet zijn behoefte niet in de iBench. Reinigen kan simpelweg met behulp van een doekje en een sopje. Omdat de iBench geen kieren bevat, is het reinigen bovendien in een mum van tijd gebeurd.
Is de iBench wel hygiënisch?
De iBench is voorzien van een geavanceerd UVC-desinfectiesysteem dat na elk hondenbezoek in werking treedt. Dat systeem – dat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt – zorgt ervoor dat 99 procent van het DNA van bacteriën, ziektekiemen en virussen is gedood of tenminste gedeactiveerd.
Waar kan ik de iBench neerzetten?

De iBench plaatsen we op een verhoging met kunstgras. Desgewenst monteren we hem aan de ondergrond of aan de muur. Omdat de iBench waterdicht is, kan hij zonder problemen buiten blijven staan.

Is de iBench bestand tegen vandalisme?

De iBench is een zeer degelijk product van hard kunststof en is voorzien van een zware magnetische deur (trekkracht 350 kg). Graffiti is eenvoudig af te poetsen. Je kunt de iBench zo instellen dat de deur buiten openingstijden is vergrendeld. De iBench kun je alleen met een palletwagen verplaatsen waardoor diefstal praktisch onmogelijk is.

Is het gebruik van de iBench complex?
Nee. Niet voor de winkelier en niet voor de klant of bezoeker. Een korte gebruiksaanwijzing op het hok volstaat voor succesvol gebruik. Bovendien bevat de app een video met instructies. Verder worden de UVC-desinfectie, vloerverwarming en airco automatisch ingeschakeld. Is er een update beschikbaar voor de iBench, dan wordt die door iBench automatisch uitgevoerd. Daarvoor hoef je dus niet eens een afspraak te maken.
Wat als er een storing optreedt?
Een storing wordt binnen 48 uur verholpen. Bovendien is een iBench voorzien van een reserve-accu. Die garandeert dat de functionaliteit bij stroomuitval urenlang behouden blijft.