De iBench

Stel je voor dat je zonder zorgen boodschappen doet terwijl je je hond uitlaat. Dat je je hond ‘gewoon’ meeneemt naar een etentje in een restaurant. Of dat je heerlijk uitgebreid gaat shoppen in een winkelcentrum zonder dat je je hond hoeft thuis te laten. Zomaar wat praktische situaties waarvoor de iBench de oplossing is. De iBench is de slimme en veilige verblijfplaats voor je hond bij een activiteit buitenshuis. Zie het als een hotelsuite voor je huisdier. Een onderkomen waarin-ie maar al te graag vertoeft.

Alle weertypen

De iBench slim? Hoe dan, zul je denken? Nou, de iBench is voorzien van een ventilator en airconditioning voor warme dagen. Ook hebben we een oplossing voor de koude dagen. Daarvoor is de iBench voorzien van vloerverwarming. De iBench is dus comfortabel voor je hond bij alle weertypen. Geweldig toch? 

Veilig

De iBench is veilig omdat je hond de deur niet kan ontgrendelen. Alleen jij kunt dat, met de app of een keycard. De deur van de iBench is bij gebruik namelijk vergrendeld met een sterk magneetslot. Zo kun je je geliefde huisdier met een gerust hart even in de iBench laten terwijl jij doet wat je moet doen.

Gedesinfecteerd

Na elk hondenbezoek wordt de iBench gedesinfecteerd met behulp van een geavanceerd UVC-lichtsysteem. Zo weet je zeker dat 99 procent van het DNA van bacteriën, ziektekiemen en virussen is gedood of tenminste gedeactiveerd. Hoef je je dus over hygiëne ook geen zorgen te maken.

Diervriendelijk

Voor je hond is een verblijf in de iBench comfortabel. Hij voelt zich er op zijn gemak. En door de kijksleuven in de deur kan hij gewoon naar buiten kijken zodat hij zijn baasje ziet aankomen.

Geen overlast

Als je hond in de iBench verblijft, weet je zeker dat die geen overlast veroorzaakt. Wel zo fijn, want sommige mensen zijn nu eenmaal bang voor honden.

Hoe werkt de iBench?

  • Ontgrendelen en vergrendelen gebeurt met behulp van de Den4Dogs-/iBench-app of een unieke keycard. De keycard kun je gebruiken op een specifieke locatie zoals een attractiepark. Het staat duidelijk op de iBench aangegeven.
  • Houd je telefoon of keycard voor de iBench. De draadloze lezer communiceert met je telefoon of leest de keycard. Daarna ontgrendelt hij de deur.
  • Een airconditioner geeft je hond op warme zomerdagen voldoende frisse lucht. Zodra de temperatuur in de iBench boven de 25°C komt, gaat de airco aan.
  • Een automatisch ontsmettingssysteem voert UVC-behandelingen uit. Samen met specifieke reinigingsprocedures zorgt dit ervoor dat de iBench een schone en hygiënisch veilige plek is voor je hond.
     
  • De deur vergrendel je met behulp van een krachtig magneetslot (350 kilo). Daardoor kan je hond onmogelijk uit de iBench ontsnappen.
  • Het LCD-display toont belangrijke informatie.
  • De back-up-accu zorgt ervoor dat de iBench bij stroomuitval blijft functioneren.
  • De bewegingssensoren detecteren of er een hond in de iBench verblijft.
Witte puppy

Technisch

De iBench is ontworpen voor honden tot 80 cm hoog en 90 cm lang, vanaf de snuit tot aan de staart.

Buitenmaten LxBxH: 107 x 70 x 112 cm

Binnenmaten LxBxH: 99 x 68 x 86 cm